Aanmelden Auto

Wil je Euro's verdienen met jouw auto-achterruitje.

Dit zijn de stappen.

Maak een account aan.

Een account aan maken is gratis en je zit nergens aan vast. In jouw account vul je jouw gegevens (en die van je auto) in. Deze gegevens zijn van belang zodat jij in later kan reageren op reclame’s die jij op jouw (auto) achterruitje wilt hebben.

Stel je abonnement in.

Als je jouw account hebt aangemaakt, kan je jouw abonnement instellen. Je kan kiezen uit een Startersabonnement of (Promoabonnement) en een Verlengingsabonnement.  Het abonnement is voor 12 maanden en je kan jouw gebruik uitspreiden over 2 jaar. Heb je bijvoorbeeld voor een bepaalde periode geen zin in reclame op jouw (auto) achterruitje, dan is dat geen probleem, jouw abonnement is 2 jaar geldig. Het abonnement is gratis, je betaald alleen borg, (Startersabonnement €120,00 borg, Promoabonnement €80,00 borg), elke maand dat je een reclame op jouw (auto) achterruitje hebt, ontvang je €10,00 van je borg terug.

Proefmaand

Als je voor de eerste keer een abonnement ingesteld hebt, heb je een bedenktijd van 14 dagen, vervolgens gaat jouw proefmaand in, tijdens de proefmaand ontvang je van ons een voorbeeldreclame. Mocht je tijdens de proefmaand besluiten dat je toch geen reclame op jouw (auto) achterruitje wil en ook geen abonnement, dan kan je jouw abonnement beëindigen. Wij berekenen jou dan wel administratie- en verwerkingskosten. Stel je een Promoabonnement in, dan heb je geen proefmaand.

Kies jouw (auto) achterruit-reclame

Tijdens je proefmaand kan je kiezen en selecteren welk bedrijf (en periode) jij op je (auto) achterruitje wilt hebben, dit kan zijn voor 1 of 2 maanden, maar ook voor een half jaar of 1 jaar. Bij een Promoabonnement kan je direct kiezen en selecteren welk(e) reclame’s en periode je wilt hebben.

Nadat je de reclame(s) en de periode geselecteerd hebt, wordt dit aan jouw bevestigd. Reclame (OneVision)Folie (1 stuk per periode) wordt door ons op maat gemaakt voor jouw auto, en wordt door ons geplakt, Reclamesticker(s) kan je er meerdere kiezen en selecteren (maximaal 8 stuks) en worden per Post.nl gestuurd en plak jezelf.

Plakken en verwijderen van de achterruit-reclame

Op de afgesproken datum komen wij de door jou geselecteerde (One Vision) achterruit-reclame op jouw auto plakken, het plakken van de achterruit-reclame gebeurt op lokatie, je hoeft hiervoor niet naar ons toe te komen, onze service medewerker komt op afgesproken lokatie en tijdstip naar jou toe. Deze verwijderd (indien van toepassing) de oude en plakt de nieuwe erop. Deze dient er op te blijven zitten gedurende de afgesproken periode. Reclamesticker(s) worden per Post.nl naar je verstuurd, deze kan jezelf plakken (je stuurt ons een foto als bewijs).

Controle en uitbetaling maandelijkse vergoeding

Op de laatste dag van een periode-maand vind het controlemoment plaats, je stuurt dan een foto waarop de achterruit-reclame en jouw kenteken goed zichtbaar is. Aan de hand van deze foto krijg je jouw maandelijkse vergoeding (en €10,00 van je borg) uitbetaald. Als er op dat moment gelijktijdig een wissel van de achterruit-reclame plaats vindt, voert onze service medewerker de controle uit.

Nieuwe achterruit-reclame selecteren

Een maand voor dat de looptijd van jouw achterruit-reclame is afgelopen, kan je weer een nieuw bedrijf en periode selecteren, op de afgesproken datum komen wij dan weer om jouw oude achterruit-reclame te verwijderen en de nieuwe op jouw auto plakken. Reclamesticker(s) kan je er tot maximaal 8 stuks voor jouw achterruitje kiezen. En vervolgens (stap 6 en 7) gaat dit zo door gedurende jouw abonnement.

WhatsApp met ons : 06 84 11 31 94

Heb je een vraag over een  account aanmaken, de gegevens die je in moet vullen in je account of wil je meer weten over het instellen van jouw abonnement. Stel je vraag via WhatsApp. Dat kan 24/7.

nl_NLDutch