Aanmelden Auto

Ontvang €600,00 per jaar voor jouw auto-achterruitje.

Wat zijn de stappen die je moet doen?

Maak een account aan.

Een account aan maken is gratis en je zit nergens aan vast. In jouw account registreer je jouw basisgegevens en die van jouw auto. Deze basisgegevens zijn van belang zodat jij in een later stadium gericht kan reageren op bedrijven die op jouw (auto) achterruitje willen staan.

Stel je abonnement in.

Als je jouw account hebt aangemaakt, kan je jouw abonnement instellen. Jouw abonnement kan elke dag van de maand ingaan, (stel je voor de eerste keer een abonnement in dan heb je een proefmaand) daarna gaat jouw abonnement in. Het abonnement is voor 12 maanden en je kan jouw gebruik uitspreiden over 2 jaar. Heb je bijvoorbeeld voor een bepaalde periode geen zin in reclame op jouw (auto) achterruitje, dan is dat geen probleem, jouw abonnement is 2 jaar geldig. Het abonnement is gratis, je betaald alleen borg, elke maand dat je een reclame op jouw (auto) achterruitje hebt, ontvang je 1/12 deel van je borg terug.

Proefmaand

Als je voor de eerste keer een abonnement ingesteld hebt, heb je een bedenktijd van 14 dagen, vervolgens gaat jouw proefmaand in, tijdens de proefmaand ontvang je van ons een voorbeeldreclame. Mocht je tijdens de proefmaand besluiten dat je toch geen reclame op jouw (auto) achterruitje wil en ook geen abonnement, dan kan je jouw abonnement beëindigen. Wij berekenen jou dan wel administratie- en verwerkingskosten.

Kies jouw (auto) achterruit-reclame

Tijdens je proefmaand kan je kiezen en selecteren welk bedrijf (en periode) jij op je (auto) achterruitje wilt hebben, dit kan zijn voor 1 of 2 maanden, maar ook voor een half jaar of 1 jaar.

Nadat je de adverteerder en de periode geselecteerd hebt, wordt dit aan jouw bevestigd en wordt er een datum afgesproken, dat wij deze op jouw (auto) achterruitje komen plakken. De One- VisionFolie wordt door ons op maat gemaakt voor jouw auto.

Plakken en verwijderen van de achterruit-reclame

Op de afgesproken datum komen wij de door jou geselecteerde (One Vision) achterruit-reclame op jouw auto plakken, het plakken van de achterruit-reclame gebeurt op lokatie, je hoeft hiervoor niet naar ons toe te komen, onze service medewerker komt op afgesproken lokatie en tijdstip naar jou toe. Deze verwijderd (indien van toepassing) de oude en plakt de nieuwe erop. Deze dient er op te blijven zitten gedurende de afgesproken periode.

Controle en uitbetaling maandelijkse vergoeding

Op de laatste dag van een periode-maand vind het controlemoment plaats, je stuurt dan een foto waarop de achterruit-reclame en jouw kenteken goed zichtbaar is. Aan de hand van deze foto krijg je jouw maandelijkse vergoeding (en 1/12 deel van je betaalde abonnement/borg) uitbetaald. Als er op dat moment gelijktijdig een wissel van de achterruit-reclame plaats vindt, voert onze service medewerker de controle uit.

Nieuwe achterruit-reclame selecteren

Een maand voor dat de looptijd van jouw achterruit-reclame is afgelopen, kan je weer een nieuw bedrijf en periode selecteren, op de afgesproken datum komen wij dan weer om jouw oude achterruit-reclame te verwijderen en de nieuwe op jouw auto plakken. En vervolgens (stap 6 en 7) gaat dit zo door gedurende jouw abonnement.

WhatsApp met ons : 06 17 17 95 25

Heb je een vraag over een  account aanmaken, de gegevens die je in moet vullen in je account of wil je meer weten over het instellen van jouw abonnement. Stel je vraag via WhatsApp. Dat kan 24/7.

nl_NLDutch