Aanmelden Auto

Wil je Euro's verdienen met jouw auto-achterruitje.

Meld je aan.

Je aanmelden op Euroruitje.nl is en blijft gratis. Wij maken dan een account voor je aan waarin je, je abonnement kan instellen en jouw gegevens kunt invullen. Deze gegevens zijn nodig zodat jij kan reageren op bedrijven/reclame’s die jij op jouw (auto) achterruitje wilt hebben.

Stel je abonnement in.

Als je, je hebt aangemeld, kan je jouw abonnement instellen. Het abonnement is voor 12 maanden en je kan jouw gebruik uitspreiden over 2 jaar. Heb je bijvoorbeeld voor een bepaalde periode geen zin in reclame op jouw (auto) achterruitje, dan is dat geen probleem, jouw abonnement is 2 jaar geldig. Bij het instellen van je abonnement betaal je eenmalig €20,00 (Instelkosten Abonnement) en je betaald €60,00 borg voor 12 gebruiksmaanden. Als je een Promocode hebt, betaal je alleen de borg, iedere maand dat je een reclame op jouw achterruitje hebt, ontvang je 1/12 deel van je borg terug. Als je twijfelt over reclame op jouw achterruitje… Dan kan je ook een Proefabonnement instellen.

Bedenktijd

Als je voor de eerste keer een abonnement instelt, heb je een wettelijke bedenktijd van 14 dagen.  Mocht je tijdens de bedenktijd besluiten dat je toch geen reclame op jouw (auto) achterruitje wil en ook geen abonnement, dan kan je jouw abonnement annuleren. 

Kies welke reclame jij wilt hebben

Direct als je je abonnement hebt ingesteld kan je kiezen welk bedrijf/reclame (en periode) jij op je achterruitje wilt hebben, dit kan zijn voor 1 of 2 maanden, maar ook voor een half jaar of een jaar. 

Nadat je een bedrijf/reclame geselecteerd hebt, wordt dit aan jouw bevestigd, en zie je dit in je account. Achterruit-reclames kan je meerdere kiezen (ook verschillende periodes). Maximaal 8 stuks kunnen er op je achterruitje komen en worden door onze service medewerker bij jou op lokatie geplakt.

Plakken en verwijderen van de achterruit-reclame

Op de afgesproken datum komen wij de door jou geselecteerde achterruit-reclame op jouw auto plakken, het plakken van de achterruit-reclame gebeurt op lokatie, je hoeft hiervoor niet naar ons toe te komen, onze service medewerker komt op afgesproken lokatie en tijdstip naar jou toe. Deze verwijderd (indien van toepassing) de oude en plakt de nieuwe erop. Deze dient er op te blijven zitten gedurende de afgesproken periode. 

Controle en uitbetaling maandelijkse vergoeding

Op de laatste dag van een periode-maand vind het controlemoment plaats, je stuurt dan een foto waarop de achterruit-reclame en jouw kenteken goed zichtbaar is. Aan de hand van deze foto krijg je jouw maandelijkse vergoeding (en 1/12 deel van je borg) uitbetaald. Als er op dat moment gelijktijdig een wissel van de achterruit-reclame plaats vindt, voert onze service medewerker de controle uit.

Nieuwe achterruit-reclame(s) kiezen

Je kan meerdere bedrijven/reclames op jouw achterruitje hebben (max. 8 stuks), dus als er ruimte voor is, kan je nieuwe bedrijven/reclames kiezen. Op de afgesproken datum komt onze servicemedewerker de nieuwe op jouw auto plakken.  En vervolgens (stap 6 en 7) gaat dit zo door gedurende jouw abonnement.

Heb je een vraag over aanmelden, of de gegevens die je in moet vullen in je account of wil je meer weten over het instellen van jouw abonnement. Stel je vraag via WhatsApp. Dat kan 24/7.

nl_NLDutch