0 M
4 miljoen dagelijkse actieve gebruikers
0 k
Meer dan 12k openstaande vacatures
0 M
Meer dan 20 miljoen verhalen gedeeld

Wie zijn wij?

In 2022 opende Euroruitje, digitaal, haar deuren. Euroruitje, een platform dat autobezitters en bedrijven, die willen adverteren bij elkaar brengt. Opgezet enerzijds voor de autobezitter (abonnee) om een maandelijkse (onkosten) vergoeding te ontvangen voor de steeds maar hoger wordende kosten van autogebruik en anderzijds voor de bedrijven om zichzelf te presenteren aan hun doelgroep op een manier waarbij zij 24 uur per dag, 7 dagen per week zichtbaar zijn tegen een relatief laag bedrag aan reclamekosten.

Bij Euroruitje streven naar efficiëntie en betrouwbaarheid. Voor zowel bij abonnees bij het vinden van een geschikte auto-achterruit-reclame en voor bedrijven bij het vinden van de juiste abonnee (auto) voor zijn of haar uitstraling.

Ervaring

Marketing, Communicatie en Reclame houden ons altijd bezig. Zo hebben onze medewerkers jarenlange ervaring op deze gebieden. Mede door onze jarenlange ervaring valt het ons regelmatig op dat er enorm veel kansen liggen voor bedrijven die meer naamsbekendheid willen creëren, hun product of actie willen promoten, kortom alles wat leid tot het inwinnen van nieuwe en meer klanten. Deze markt wordt helaas niet volledig benut. Hoe mooi zou het zijn als reclame-investeringen van bedrijven (klein of groot, plaatselijk, regionaal of landelijk), lager zouden kunnen en dat deze terecht zouden komen bij mensen die dit goed kunnen gebruiken (en niet bij de grote media- ndernemingen) en bedrijven toch een gelijk of nog beter resultaat kunnen behalen.

Dit bracht ons op het idee om een platform te ontwikkelen waarbij autobezitter (abonnee) en bedrijf bij elkaar worden gebracht. Wij, bij Euroruitje, doen het werk voor de bedrijven, de abonnees profiteren daarvan en zorgen voor de naamsbekendheid en promotie om klanten te werven en wellicht te binden voor deze bedrijven.

Wat betekent dit voor jou als Abonnee?

Als abonnee bij Euroruitje kan je bedrijven (auto-achterruit-reclames) vergelijken en het juiste bedrijf (autoachterruit-reclame) vinden door te filteren op jouw wensen. Je kunt gemakkelijk de meest geschikte autoachterruit-reclame selecteren die past bij jou en/of jouw auto. Dit kunnen bedrijven zijn uit jouw woonplaats of regio, maar ook grotere bedrijven die landelijk willen adverteren. Ook kan je selecteren op de periode waarin jij de auto-achterruit-reclame op jouw auto wil hebben, dit kan zijn voor 1 tot 3 maanden, of een half
jaar tot een jaar. Het bedrijf waar jij de auto-achterruit-reclame van selecteert, betaald via Euroruitje jouw maandelijkse vergoeding. Op de dag dat het door jou geselecteerde bedrijf (auto-achterruit-reclame) ingaat, komen wij deze bij jou (op lokatie) plakken, op de dag dat de periode afloopt en er een nieuw geselecteerd bedrijf (auto-achterruit-reclame) ingaat komen wij de oude verwijderen en de nieuwe plakken.

Eigenlijk hoef je er weinig voor te doen, alleen tijdig selecteren van een bedrijf (auto-achterruit-reclame) en bij controlemomenten een (op dat moment genomen) foto sturen van je auto (aan de hand hiervan krijg je maandelijkse vergoeding uitbetaald). Verder kan je auto rijden of stilstaan zoals je auto normaal doet, als je maar zorgt dat de auto-achterruit-reclame zichtbaar is.

Wat betekent dit voor jou als ondernemer?

Als ondernemer kan je een account aanmaken, en vanuit het bedrijfsaccount een auto-achterruit-reclame campagne starten. Wij maken het ontwerp, en pasklaar voor de auto’s waar het op moet komen.

Wij regelen het eerste contact met de abonnee, de levering (het plakken), de controle en de afhandeling van de maandelijkse betaling aan de abonnee. Het enige wat je hoeft te doen is jouw wensen kenbaar te maken en het inplannen van de auto-achterruit-reclame campagne.

Het werk dat wij op ons nemen, scheelt jou enorm veel tijd. Tijd waarin je beter kunt doen wat je graag doet en waar je goed in bent: Ondernemen.

Jouw droom auto-achterruitje-reclame wacht op jou.

Referenties van onze abonnees en bedrijven

How It Works?

Job for anyone, anywhere