0 M
4 miljoen dagelijkse actieve gebruikers
0 k
Meer dan 12k openstaande vacatures
0 M
Meer dan 20 miljoen verhalen gedeeld

Wie zijn wij?

In 2022 opende Euroruitje, digitaal, haar deuren. Euroruitje, een platform dat autobezitters en bedrijven, die willen adverteren bij elkaar brengt. Opgezet enerzijds voor de autobezitter (abonnee) om een maandelijkse (onkosten) vergoeding te ontvangen voor de steeds maar hoger wordende kosten van autogebruik en anderzijds voor de bedrijven om zichzelf te presenteren aan hun doelgroep op een manier waarbij zij 24 uur per dag, 7 dagen per week zichtbaar zijn tegen een relatief laag bedrag aan reclamekosten.

Bij Euroruitje streven naar efficiëntie en betrouwbaarheid. Voor zowel bij abonnees bij het vinden van een geschikte auto-achterruit-reclame en voor bedrijven bij het vinden van de juiste abonnee (auto) voor zijn of haar uitstraling.

Ervaring

Reclame houdt ons altijd bezig. Zo hebben onze medewerkers jarenlange ervaring op dit gebied. Mede door deze ervaring valt het ons regelmatig op dat er enorm veel kansen liggen voor bedrijven die meer naamsbekendheid willen creëren, hun product of actie willen promoten, kortom alles wat leid tot het inwinnen van nieuwe en meer klanten. Deze markt wordt helaas niet volledig benut. Hoe mooi zou het zijn als reclame-investeringen van ondernemers/bedrijven (klein of groot, plaatselijk, regionaal of landelijk), lager in prijs zouden kunnen zijn en dat deze reclamegelden terecht zouden komen bij mensen die dit wellicht goed kunnen gebruiken, (bij onze abonnee’s) en de ondernemers/bedrijven toch een goed of nog beter resultaat kunnen behalen. Kortom de aandacht krijgen die zij verdienen.

Dit bracht ons op het idee Euroruitje te ontwikkelen, waarbij autobezitter (abonnee) en ondernemer/bedrijf bij elkaar worden gebracht. Wij, bij Euroruitje, doen het werk voor de bedrijven, de abonnees profiteren daarvan en zorgen voor de naamsbekendheid en promotie voor deze ondernemers/bedrijven.

Wat betekent dit voor jou als Abonnee?

Als je een account hebt aangemaakt en een abonnement hebt ingesteld, kan je auto-achterruit-reclame(s) gaan kiezen. Je kunt gemakkelijk de meest geschikte auto-achterruit-reclame(s) (1x Reclamefolie op maat voor jouw achterruit of 1 of meerdere reclamestickers) kiezen die past bij jou en/of jouw auto. Dit kunnen bedrijven zijn uit jouw woonplaats of regio, maar ook grotere bedrijven die landelijk willen adverteren. Je ziet dan direct de periode waarin jij de auto-achterruit-reclame op jouw auto krijgt, dit kan zijn voor 1 tot 3 maanden, of een half jaar tot een jaar. Het bedrijf of de bedrijven waarvan jij de auto-achterruit-reclame van draagt, betaald via Euroruitje jouw de maandelijkse vergoeding. De reclamefolie (op maat gemaakt voor jouw achterruit), komen wij bij jou (op lokatie) plakken, op de dag dat de periode afloopt en er een nieuw geselecteerd bedrijf (auto-achterruit-reclame) ingaat komen wij de oude verwijderen en de nieuwe plakken. De reclamesticker(s) krijg je per post gestuurd (en plak jezelf)

Eigenlijk hoef je er weinig voor te doen, alleen tijdig selecteren van een  auto-achterruit-reclame en bij controlemomenten een (op dat moment genomen) foto sturen van je auto (aan de hand hiervan krijg je maandelijkse vergoeding uitbetaald). Verder kan je auto rijden of stilstaan zoals je auto normaal doet, als je maar zorgt dat de auto-achterruit-reclame zichtbaar is.

Wat betekent dit voor jou als ondernemer?

Als ondernemer kan je een account aanmaken, en vanuit het bedrijfsaccount een auto-achterruit-reclame campagne starten. Of contact opnemen met een van onze regiomanagers. Wij maken het ontwerp, en pasklaar voor de auto’s waar het op moet komen.

Wij regelen het eerste contact met de abonnee, de levering (het plakken), de controle en de afhandeling van de maandelijkse betaling aan de abonnee. Het enige wat je hoeft te doen is jouw wensen kenbaar te maken en het inplannen van de auto-achterruit-reclame campagne.

Het werk dat wij op ons nemen, scheelt jou enorm veel tijd. Tijd waarin je beter kunt doen wat je graag doet en waar je goed in bent: Ondernemen.

Jouw droom auto-achterruitje-reclame wacht op jou.

Verhalen van onze abonnees en ondernemers

How It Works?

Job for anyone, anywhere