Hoe het werkt is in 1 woord te zeggen: Makkelijk!

Veel bedrijven willen hun bedrijfsnaam, product of aanbieding laten opvallen en promoten, het liefst 24 uur per dag en 7 dagen per week. Een aantal van die bedrijven staan al op Euroruitje en wachten op autobezitters die deze auto-achterruit reclame op hun auto-achterruitje willen hebben. Als abonnee kan jij kiezen uit deze bedrijven (auto-achterruit reclames), en selecteren welke jij op jouw autoachterruit wilt hebben, hiermee kan jij €25,00 tot €200,00 per maand besparen op jouw autokosten en biedt je het bedrijf die op jouw (auto) achterruit wil adverteren, dat hij/zij 24 uur per dag, 7 dagen per week (over de afgesproken periode) zichtbaar is voor zijn/haar doelgroep. 

Wie zijn de abonnees?

Abonnee van Euroruitje kan iedereen zijn, als je over een auto beschikt, kan je abonnee worden. Vrijwel iedere auto kan worden aangemeld. Belangrijkste is dat de auto er netjes en correct uit ziet en dat jij jezelf ook netjes gedraagt in het verkeer, je bent in feite het visitekaartje van het bedrijf waarvoor jij de reclame op jouw auto-achterruitje hebt. Maar of je nu een nieuwe auto hebt of een van de zoveelste eigenaar, een personenauto, stationcar of busje, of je veel kilometers rijdt of meer stilstaat, het gaat om de mogelijkheid die jij biedt aan het bedrijf om zichtbaar te zijn, meer naamsbekendheid te creëren, product of actie te promoten en zodoende nieuwe klanten werven en/of te behouden.

Wat moet ik doen om abonnee te worden?

Op de pagina “aanmelden auto” staat stapsgewijs uitgelegd wat je moet doen om een account aan te maken en abonnee te worden.

Wie zijn de bedrijven?

Duizenden bedrijven willen (meer) naamsbekendheid, hun producten of actie promoten. De bedrijven die een auto-achterruit-reclame campagne zijn gestart of willen starten, zijn bedrijven die actief zijn in alle voorkomende branches, gericht op consument maar ook zakelijke dienstverlening. Het zijn bedrijven die plaatselijk, regionaal en/of landelijk werkzaam zijn, webwinkels en andere online aanbieders. Het is een zeer breed assortiment aan auto-achterruit-reclames waar je als abonnee de keuze uit hebt. Ze hebben maar 1 doel, en dat is zichtbaar zijn voor hun (potentiële) klanten.

Wat moet ik doen om een auto-achterruit-reclame campagne te starten?

Op de pagina “aanmelden zakelijk” staat stapsgewijs uitgelegd wat je moet doen om een (zakelijk) account aan te maken en jouw auto-achterruit-reclame campagne te starten.

Start nu met Euro's verdienen met jouw auto-achterruitje