Veel gestelde vragen m.b.t "auto" account

De achterruit reclame is gemaakt van one vision folie, dit houdt in dat je van binnen wel naar buiten kan kijken, je kan dus via je binnenspiegel of direct wel naar buiten kijken, maar naar binnen kijken door de achterruit gaat moeilijk. De folie houdt ook het zonlicht tegen en felle lichten van auto’s die achter jou rijden.

Jazeker, je kan gewoon met je auto door de wasstraat, de folie is voorzien van een beschermende laklaag.

Jazeker, je kan de achterruitenwisser gewoon gebruiken, door de beschermende laklaag op het folie heeft het gebruik van de achterruitwisser geen of weinig invloed.

  1. Het abonnement is niet vrijblijvend, wij moeten er van uit kunnen gaan dat je over een periode van 24 maanden, 12 maanden een achterruit reclame selecteert. Iedere maand dat jij een achterruit reclame op jouw auto hebt ontvang je 1/12 deel van je borg (samen met de vergoeding over de maand) terug.
  2. De borg geldt ook feitelijk als borg voor een achterruit reclame die jij op je auto geplaatst krijgt. Als je deze binnen de looptijd van de achterruit reclame zelf verwijderd, kan deze niet meer worden gebruikt en moet er een nieuwe worden gemaakt.

Als je om wat voor reden dan ook de betaling van de borg niet via je bankrekening of debet/credit card wil doen dan zijn er andere mogelijkheden, dit geld ook voor de uitbetaling van de maandelijkse vergoeding. Neem hiervoor contact op met de Klantenservice. [email protected] of WhatsApp 06 17 17 95 25

Aan het eind van iedere maand dat je een achterruit reclame op jouw auto hebt is er een controle moment. Op dit controle moment stuur je een foto van je auto (op die dag gemaakt) waarop de achterruit reclame en jouw kenteken goed zichtbaar is. Aan de hand hiervan krijg je de maandelijkse vergoeding en 1/12 deel van je borg uitbetaald. Als er op het controle moment een wissel van de achterruit reclame plaats vindt, wordt de controle door onze service medewerker uitgevoerd. Uitbetaling van de maandelijkse vergoeding + 1/12 deel van de borg geschied per bank of op een andere vooraf afgesproken wijze.

Schade aan de achterruit reclame moet je altijd melden aan [email protected] of WhatsApp 06 17 17 95 25 dan wordt er beoordeeld hoe dit opgelost kan worden.

Als dit incidenteel is en maximaal 1 of 2 dagen, is dit geen probleem. Als het langer is i.v.m bijvoorbeeld een schade, dit graag even melden aan [email protected] of WhatsApp 06 17 17 95 25

Veel gestelde vragen m.b.t "zakelijk" account

Vanuit jouw “zakelijk” account kan je op het dashboard een achterruit reclame toevoegen, mocht je hier niet uitkomen dan helpen we je graag hiermee. Mail je vraag naar [email protected] of stuur een (terug)belverzoek naar WhatsApp 06 17 17 95 25

Nee je hoeft het ontwerp niet zelf te maken, aanleveren zoals je het graag wilt hebben (tekst en foto’s) is voldoende. wij maken een paar ontwerpen voor je waaruit je kan kiezen.

In je “zakelijk” account kan je in het dashboard zien hoe vaak jouw achterruit reclame is bekeken, en hoeveel “auto” accounts er op hebben gereageerd.

Onze service medewerker bezoekt op afspraak de geselecteerde auto(‘s) en plakt in bijzijn van de eigenaar de achterruit reclame op de auto. De achterruit reclame is op maat van de geselecteerde auto.

Wij voeren de controles uit. Aan het eind van iedere (periode) maand heeft elke auto een controle moment, dan moet de folie er goed en strak op zitten (de folie is maar 1 keer te gebruiken, als deze wordt verwijderd is deze niet meer te gebruiken), maar tussentijds wordt er ook steekproefsgewijs gecontroleerd.

De achterruit reclame (de folie) is one vision folie. Je kan hiermee wel van binnen naar buiten kijken, maar moeilijk van buiten naar binnen kijken. De folie is voorzien van een laklaag welke de achterruit reclame beschermd tegen de weersomstandigheden, maar hierdoor kan de auto ook gewoon door de wasstraat. Wat betreft de levensduur van de folie; Wij garanderen de optimale kwaliteit voor minimaal 1 jaar. (Er zijn diverse bedrijfsauto’s voorzien van one vision folie, die al meer dan 3 jaar rondrijden)