Proefabonnement

Met een Proef-Abonnement kan je uitproberen of (achterruit) reclame op jouw auto wel iets voor jou is en je zit nergens aan vast. Met een Proefabonnement loop je geen enkel risico. Een Proef-Abonnement is voor  6 gebruiksmaanden een achterruit-reclame op jouw auto, en dat kan je uitspreiden over 12 maanden. Dus al je even geen zin hebt in een reclame op jouw achterruit, dan sla je er 1 over. Je bent niets verplicht, ook niet om je Proefabonnement te verlengen. Voor een Proef-Abonnement betaal je €50,00 (dat is €20,00 instelkosten voor jouw abonnement en €30,00 borg (voor iedere maand dat jij een reclame op jouw achteruitje hebt ontvang je €5,00 (1/6 deel borg) terug). Als je 2 achteruit-reclames neemt heb je de kosten er al weer uit, met een Proefabonnement kan je €150,00 tot €1200,00 besparen op jouw autokosten. 

Proefabonnement met ACTIECODE!

Heb je van ons een ACTIECODE ontvangen, dan is het helemaal makkelijk. Dan betaal je alleen de instelkosten voor jouw abonnement (€20,00), verder zijn de looptijd en voorwaarden gelijk. Als je een ACTIECODE van ons gebruikt, krijg je van ons een achterruit-reclame van Euroruitje voor 1 maand, hiermee betaal je jouw borg (€30,00) en krijg je in de resterende 6 gebruiksmaanden gewoon je €5,00 p/m (1/6 deel borg) voor iedere maand dat jij een reclame op jouw achterruitje hebt terug. Met een Proefabonnement met ACTIECODE kan je ook €150,00 tot €1200,00 besparen op jouw autokosten, en ben je ook NIET verplicht om deze na afloop te verlengen.

Heb je geen ACTIECODE? Vraag deze op via de groene knop, wil je dat wij alles voor je instellen klik dan op de blauwe knop.

Proefabonnement via een deelnemende Ondernemer

In heel Nederland hebben we deelnemende ondernemers (winkeliers) bij wie je,  je aan kan melden en een Proefabonnement kan instellen. De voorwaarden voor een Proefabonnement zijn gelijk. Via een Deelnemende Ondernemer kan je ook een Proefabonnement cadeau krijgen, je krijgt dan een reclame van deze deelnemende ondernemer op je achterruitje, je betaald in dit geval geen borg. Voor iedere maand dat je in je Proefabonnement een reclame op je achterruit hebt ontvang je ook geen borg terug.

Binnenkort volgt hier een lijst met deelnemende ondernemers (per provincie)

Jouw droom auto-achterruitje-reclame wacht op jou.

Meer dan 1 miljoen interacties, 50.000 succesverhalen Maak nu de jouwe.