Niveau "Ontdekken"

Niveau “Ontdekken” (12 maanden) kan je instellen zonder ACTIECODE, je betaald dan €50,00 (€20,00 Aanmeldingskosten + €30,00 Optie op 6 maanden reclame op jouw auto-achterruitje uit te spreiden over 12 maanden). Elke (van de 6) maanden dat jij een reclamesticker van Euroruitje.nl op jouw achterruitje hebt, ontvang je naast de afgesproken vergoeding, 1/6 deel (€5,00) van jouw Optie terug. 

Met “Niveau Ontdekken” kan je uitproberen of (achterruit) reclame op jouw auto wel iets voor jou is en je zit nergens aan vast.  “Niveau Ontdekken” is voor 6 gebruiksmaanden een achterruit-reclame op jouw auto, en dat kan je uitspreiden over 12 maanden. Je bent niets verplicht, ook niet om dit na 12 maanden te verlengen. Met een “Niveau Ontdekken” kan je vanaf €25,00 per maand tot veel meer verdienen oftewel besparen op jouw autokosten. 

Niveau "Ontdekken" met ACTIECODE!

Niveau “Ontdekken” (12 maanden) kan je ook instellen met ACTIECODE, je betaald dan alleen €20,00 (Aanmeldingskosten), de Optie t.w.v €30,00 (6 maanden reclame op jouw auto-achterruitje uit te spreiden over 12 maanden) betaald Euroruitje voor jou als je de bij de ACTIECODE behorende achterruit-sticker 1 maand op je achterruitje geplakt te houden. Elke (van de 6) maanden dat jij een reclamesticker van Euroruitje.nl op jouw achterruitje hebt, ontvang je naast de afgesproken vergoeding, 1/6 deel (€5,00) van jouw Optie terug. 

Met “Niveau Ontdekken” met ACTIECODE kan je heel gemakkelijk uitproberen of (achterruit) reclame op jouw auto wel iets voor jou is en je zit nergens aan vast.  “Niveau Ontdekken” met ACTIECODE is ook voor 6 gebruiksmaanden een achterruit-reclame op jouw auto, en dat kan je uitspreiden over 12 maanden. Je bent niets verplicht, ook niet om dit na 12 maanden te verlengen. Met een “Niveau Ontdekken” kan je vanaf €25,00 per maand tot veel meer verdienen oftewel besparen op jouw autokosten. 

Heb je geen ACTIECODE? Vindt deze via de onderstaande knop, wil je dat wij alles voor je instellen klik dan op de WhatsApp knop.

Niveau "Ontdekken" via een Affiliate

In heel Nederland hebben we deelnemers (Affiliates) bij wie je, je kan aan melden en je je lidmaatschap kan instellen. Dit kan je ook doen door de door hen of via een reclame verstrekte Affiliate-Code te gebruiken. Je betaald dan alleen €20,00 (Aanmeldingskosten). Een Affiliate kan zijn een Vereniging of Stichting, maar ook een bedrijf. Een Affiliate  ontvangt van ons een vergoeding bij gebruik van hun Affiliate-Code. Bij gebruik van een Affiliate-Code ontvang je een Reclamesticker van jouw Affiliate die je 1 maand op je achterruit draagt waarmee jouw Affiliate de Optie t.w.v €30,00 (6 maanden reclame op jouw auto-achterruitje uit te spreiden over 12 maanden) betaald. Elke (van de 6) maanden dat jij een reclamesticker van Euroruitje.nl op jouw achterruitje hebt, ontvang je naast de afgesproken vergoeding, 1/6 deel (€5,00) van jouw Optie terug. 

Met “Niveau Ontdekken”  met een Affiliate-Code  kan jij ook vanaf €25,00 tot veel meer verdienen oftewel besparen op jouw autokosten, en je bent NIET verplicht om deze na 12 maanden te verlengen!

Jouw droom auto-achterruitje-reclame wacht op jou.

Meer dan 1 miljoen interacties, 50.000 succesverhalen Maak nu de jouwe.